Implementering

Implementeringsprosjekter krever ekstra ressurser! Både kapasitet og kompetanse. Alt for mange prosjekter startes opp som tilleggsoppgaver til en ellers travel økonomiavdeling og ender derfor opp å feile eller bli svært forsinket. Dette kan unngås med ekstra ressurs fra Finance Resources.

Ledelse

Implementeringsprosjekter krever ofte systematisk oppfølging som kan være ressurskrevende. Med ekstern prosjektleder vil man få en dedikert person med tilstrekkelig kapasitet, istedenfor en intern prosjektleder som har en rekke andre oppgaver og må gjøre prosjektlederrollen på den tiden som er til rådighet når alle andre faste gjøremål er gjort.

Finance Resources har praktisk erfaring, teoretisk forståelse og de lederegenskapene som skal til for å kunne lede implementeringsprosjekt.

Prosjektdeltaker med Regnskap-/ økonomi ressurs/kompetanse

Finance Resources solide erfaring med regnskaps- og økonomiprosesser samt økonomisystemer gjør at vi vil være en svært verdifull bidragsyter ved rutiner og prosessimplementeringer.

Med konsulenter på flere nivåer kan vi ta ulike roller i slike prosjekter.

Teknisk

Kombinasjon av teknisk systemforståelse og økonomi- og regnskapsforståelse er en meget nyttig ferdighet ved systemimplementering.

Alle våre konsulenter har god økonomi- og regnskapsforståelse og flere har erfaring med å dykke langt ned i detaljene knyttet til systemimplementeringer. Det kan forventes at vi evner å sette oss godt inn i mulighetene til systemer og dermed på en effektiv måte oppnå en optimal løsning for våre kunder.

Ressurser utenfor prosjektet

Erfaringsmessig gjennomføres økonomiprosjekter i tillegg til og uten at omfanget av daglige gjøremål reduseres. Dette til tross for at full fokus på prosjektet vil kunne medføre en mer effektiv implementering med høyere kvalitet. Verdien av prosjektet vil også øke ved at man vil kunne starte «høsting» av fordelene ved implementeringen tidligere.

Finance Resources bidrar gjerne ved å dekke opp stabsfunksjoner for personer som tas ut i prosjektarbeid.

Kontaktskjema

Nygjerrig på hva vi kan gjøre for deg?
Kontakt oss i dag - Vi svarer deg fortløpende.

Takk! Din melding er sendt.

Vi vil svare deg fortløpende

Noe gikk galt. Prøv igjen senere.