Group & Finance controller

Våre group controllere har bred og dyp regnskaps- og økonomiforståelse. Konsulenten evner å sette seg inn i og effektivt løse kundens utfordringer innen regnskap og lignende rapportering. Konsulentene har i tillegg god forståelse for konsernrelaterte problemstillinger og erfaring med konsolidering..

Group controlleren har analytiske evner og er en problemløser.  Dette oppnås gjennom en logisk og metodisk tilnærming, god forståelse av forretninger samt høy grad av nøyaktighet og oppmerksomhet til detaljer.

Konsulentene har lang og solid erfaring med løpende regnskapsrapportering og årsoppgjørsprosess. Flere av våre konsulenter har også lang erfaring ved teknisk bruk av årsoppgjørssystemer.

Finance controller

Våre finance controllere deler de fleste egenskapene til group controlleren. De er dog mer spisset mot regnskapsrapportering i en avdeling eller driftsområde, og har ikke nødvendigvis den samme grunnleggende forståelsen for konsolidering og konsernrelaterte problemstillinger.  

Både group og finance controllerne har økonomi- og/eller revisjonsutdanning (MBA, Siviløkonom, Registrert revisor) med etterutdanning innen revisjon (MRR/ HRS).

Alle konsulentene har lang praktisk erfaring. Noen har også grunnleggende konsernregnskapsforståelse og erfaring med konsolidering.

Kontaktskjema

Nygjerrig på hva vi kan gjøre for deg?
Kontakt oss i dag - Vi svarer deg fortløpende.

Takk! Din melding er sendt.

Vi vil svare deg fortløpende

Noe gikk galt. Prøv igjen senere.